PREIZKUSITE KOLEKCIJO „COMFORT COLLECTION“ S CERTIFIKATOM ERGOCERT.

Ponosni smo, da vam lahko omogočimo novo udobje z našo kolekcijo sedežnih garnitur in foteljev s certifikatom Ergocert, ki je zasnovana in preizkušena v skladu z ergonomskimi načeli. Prva kolekcija z ERGOCOMFORT certifikatom je oblikovana in testirana za odlično podporo vašemu telesu in za vaše dobro počitje.

Prva kolekcija z ERGOCOMFORT certifikatom

Nova kolekcija ErgoComfort vključuje dolgoletne izkušnje pridobljene v 65 letih in povzema Natuzzijevo filozofijo udobja. Regenerativno in prilagojeno udobje s certifikatom Ergocert je najnovejša stvaritev največjega ponudnika oblazinejnega pohištva. Udobje 100-odstotno izdelano v Italiji, je rojeno v Natuzzi tovarnah izpod rok njihovih najboljših obrtnikov in rokodelcev. Ergocomfort kolekcija je oblikovana in testirana za odlično podporo vašemu telesu in za vaše dobro počitje. Le malo proizvajalcev na svetu se lahko pohvali s kolekcijo zof, sedežnih garnitur in foteljev s takšno ravnjo udobja:  regeneracijskega, personaliziranega in s certifikatom Ergocert potrjenega udobja.

65 let tradicije in inovativnosti

Ponudba oblazinjenega pohištva, v prvi vrsti sedežnih garnitur in foteljev Natuzzi Editions, vključuje 65 let nenehnih raziskav in inovacij o vsem, kar je povezano z udobjem. Vse od izbire materialov, inovativnih sistemov za počivanje in sprostitev do oblikovanja in izdelave. Kolekcija Ergocent vabi, da ponovno premislite o svoji predstavi o vašem dobrem počutju. Ker so zofe in fotelji zasnovani in preizkušeni v skladu z ergonomskimi načeli, izboljšujejo cirkulacijo in zmanjšujejo napetost sklepov. Vse to omogočajo Relax počivalni sistemi z dvojnimi in trojnimi mehanizmi gibanja za nastavljivo naslonjalo za glavo, hrbet in noge. Neprekosljivo udobje sedežnih garnitur in foteljev Natuzzi Editions je zaradi Comfort napredne tehnologije pridobilo najpomembnejši mednarodni certifikat in sicer t.i. Ergocert certifikat. 

Predstavljamo modele z Ergocert certifikatom

Sedežna garnitura Lima vključuje tehnologijo Dual Power za ločeno nastavitev naslona za glavo in noge, ki prispeva k certificiranemu ergonomskemu udobju sedežev.

    

Več o modelu TUKAJ.

Zofa Macao vključuje mehanizem Power, ki raztegne sedež v vam najbolj primeren in udoben položaj. Popolno in najboljšo oporo pa nudijo ročno nastavljivi nasloni za glavo in roke.

    

Več o modelu TUKAJ. 

Kavč Leggiadro združuje velikodušen sedež in mehanizem Dual Power za ustvarjanje idealnega območja udobja.

    

Več o modelu TUKAJ. 

Fotelj Levante ima dva mehanizma, kjer lahko ločeno nastavite položaj hrbtnega naslona in naslona za noge. Poleg tega pa lahko ročno nastavite tudi naslon za glavo. Fotelj je na voljo v dveh velikostih.

Več o počivalniku TUKAJ.

Fotelj Angelica z minimalistično obliko in čistostjo vam bo omogočil, da z mehanizmom Dual Power nastavite najbolj primeren položaj za hrbet in neodvisno poiščete tudi idealen položaj za

noge.

Več o počivalniku TUKAJ.

Fotelj Until z vrtljivim podnožjem in dvema neodvisnima mehanizmoma, združuje certificirano ergonomsko udobje in popolno prilagodljivost. Izbirate lahko celo med dvema velikostma: King in

Več o počivalniku TUKAJ.

Ponosni smo, da vam lahko omogočimo, da izkusite novo udobje z našo kolekcijo s certifikatom Ergocert, zasnovano in preizkušena v skladu z ergonomskimi načeli. Še več modelov sedežnih garnitur in foteljev - počivalnikov nam je na voljo v salonih Maros in Natuzzi Editions v Celju in Ljubljani. 

Vabljeni v naša salona:

- Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

 

Povpraševanje za "Certificirana ERGOCOMFORT kolekcija"

60799