Fotelj Gaia GRATIS, neverjeten 28% popust in izbrani modeli sedežnih garnitur Natuzzi Editions s HITRO dobavo. 

Posebna ponudba v mesecu AVGUSTU

Fotelj Gaia je nepogrešljiv kos v vašem domu. Zaradi svoje simpatične oblike in majhnosti, ga lahko kot dodaten sedežni element uporabite v dnevni sobi, v spalnici, otroški sobi ali pa ga postavite celo v vašo predsobo ali vežo. Na voljo je v usnju ali tkanini, različnih barv in struktur. Vsak foteljček Gaia ima praktično usnjeno zanko, ki služi za lažje premikanje in prestavljate v različne prostore v vašem stanovanju.

 

 

Fotelj Gaia GRATIS

Ob nakupu kotne sedežne garniture ali sestava dvosed in trosed iz kolekcije Natuzzi EDITIONS, polega 28% POPUSTA, prejmete še GRATIS fotelj GAIA.

Dnevna soba je tisti prostor, kjer preživimo posebne in neprecenljive trenutke, ki so v znamenju druženja z domačimi in prijatelji. Je osrednji prostor vašega doma za počitek in sprostitev. Najpomembnejši pohištveni element vaše dnevne sobe je prav gotovo sedežna garnitura, ki mora biti premišljeno izbrana.

 

V ponudbi sedežnih garnitur, kavčev, zof in foteljev iz kolekcije Natuzzi Editions, boste našli tisto kar potrebujete in si želite. Klasičen ali moderen italijanski dizajn, različne kotne in linearne kompozicije, fotelji, počivalniki, Relax funkcije, vrhunsko udobje in kakovostne tkanine ter pravo goveje usnje. Vsaka sedežna garnitura je prilagodljiva na dimenzijo in obliko postavitve. Vi izberite model in material, mi pa vam bomo sestavili in 3D izrisali najbolj optimalno postavitev sedežne garniture. 

Izbrani modeli na zalogi in s HITRO DOBAVO.

V mesecu avgustu smo za vas pripravili preko dvajset različnih modelov sedežnih garnitur, kavčev, foteljev in postelj iz kolekcije Natuzzi Editions, v različnih postavitvah, dimenzijah in materialih, ki so na zalogi in v vaši dnevni sobi v roku 24 ur. Pohitite, količina je omejena. 

Poleg hitre dobave, boste v mesecu avgustu za vsa naročila prejeta med 1 in 31. avgustom prejeli 28% POPUST in fotelj Gaia GRATIS.

Ob naročilu kotne sedežne garniture ali seta trosed + dvosed katerega koli modela iz kolekcije Natuzzi Editions, prejmete GRATIS fotelj model Gaia, v blagu kat. 68. Brezplačen fotelj Gaia (art, A921, vers 231, v tkanini) v vrednosti 410€, se obračuna v obliki popusta. 28% popust velja za vsa nova naročila kavčev in sedežnih garnitur iz linije Natuzzi Editions. Hitra dobava velja za sedežne garniture iz zaloge, do odprodaje. Količina je omejena. Ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo in velja od 1.8. do 30.08.2024. Podrobne informacije na prodajnih mestih Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel. 01-401-2003, info@maros.si

Vabljeni v naša salona:

- Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "Fotelj Gaia GRATIS"

83778