Velika odprodaja VZORČNEGA, KOT NOVEGA POHIŠTVA in dodatkov za dom. 

Odprodaja razstavnih eksponatov, s popusti do 40% 

Opremite svojo kuhinjo, spalnicojedilnico in dnevno sobo z vrhunskim pohištvom in dodatki za dom priznanih blagovnih znamk kot so Calligaris, Cattelan Italia, Snaidero, Natuzzi Italia,Twils, Natuzzi Editions, Miniforms, Novamobili in drugi. 

KUPI - ODPELJI - PRIHRANI DO 40% ! 

Izdelke na odprodaji so vam na voljo v salonu:  salon pohištva Maros Ljubljana, Šmartinska c. 53 in salon pohištva Maros Celje, Celeiapark, Aškerčeva 

Novi modni pohištveni trendi na letošnjem milanskem sejmu so bili odlično sprejeti, zato so v pripravi že nove kolekcije, ki jih pričakujemo v jesenskem obdobju. Vse nove stvaritve bi vam radi predstavili in ponudili tudi v salonih Maros v Celju in Ljubljani. Našo ponudbo pohištva in dodatkov za dom bomo dopolnili in osvežili.

Ker si nova kolekcija zasluži prav posebno mesto, praznimo naše razstavne površine - S POPUSTI DO 40%.  

     

Velika odprodaja - POPUSTI do 40% - KUPI - ODPELJI - PRIHRANI !  

Začenjamo z odprodajo vzorčnega, kot novega salonskega pohištva, s popusti do 40%. Razstavni eksponati kuhinj, jedilnic, dnevnih sob, sedežnih garnitur, spalnic in dodatkov za dom priznanih italijan­skih proizvajalcev na voljo po neverjetnih, odprodjanih cenah. Pohištvo in dodatke za dom na odprodaji si lahko ogledate TUKAJ

Popusti do 40% veljajo za izbrane razstavne eksponate miz, stolov, ostalega pohištva in dodatkov za dom in sicer od 1.6.2024 do odprodaje. Podrobne informacije na prodajnih mestih Maros v Celeia parku Celje in v Ljubljani na Šmartinski 53. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel.: 01-401-2003.

 

Vabljeni v naša salona:

- Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "ODPRODAJA - POPUSTI DO 40%"

10807